ΜΗΛΙΩΝΗ ΒΑΝΕΣΑ

 Μικροβιολoγικά Εργαστήρια / / Δημοφιλές

ΜΗΛΙΩΝΗ ΒΑΝΕΣΑ

Μικροβιολόγος, Τρίκαλα

Παρέχουμε αιμοληψία κατ οίκον και είμαστε συμβεβλημένη με Ε.Ο.Π.Π.Υ.

Με μια ματιά

  • Βιολόγος, Αιματολογικές Εξετάσεις
  • Μικροβιολογικές Εξετάσεις
  • Προγεννητικός Έλεγχος, Σύμβαση ΕΟΠΥ
  • Αιμοληψία Κατ’ Οίκον

Η μικροβιολόγος ΜΗΛΙΩΝΗ ΒΑΝΕΣΑ διατηρεί το μικροβιολογικό εργαστηριό της στα Τρίκαλα. Η ιατρός εισήχθη 3η στην Ιατρική Σχολή το 2004 και αποφοίτησε το 2010.

Το μικροβιολογικό εργαστήριό της, είναι διαπιστευμένο από το φορέα διαπίστευσης ΕΣΥΔ, κατά το ευρωπαϊκό και διεθνές πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015 και υπόκειται σε μηνιαίο έλεγχο από το Εθνικό Σύστημα Εξωτερικής Αξιολόγησης Ποιότητας που έχει ως σκοπό τον έλεγχο, την παρακολούθηση, τη διασφάλιση και τη βελτίωση της ποιότητας των αποτελεσμάτων.

Στο εργαστήριό της διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας αναλυτές για εξαγωγή αποτελεσμάτων, χωρίς τη μεσολάβηση ανθρώπινου παράγοντα, και ως εκ τούτου τον εκμηδενισμό της πιθανότητας λάθους σε προαναλυτικό και μετααναλυτικό στάδιο και τη μέγιστη δυνατή παραγωγικότητα.

Η βιολόγος στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Κυτταρογενετικής του εργαστηρίου, πραγματοποιεί εργαστηριακή διερεύνηση κληρονομικών νοσημάτων, καθώς επίσης και μοριακή διάγνωση ιογενών και βακτηριακών λοιμώξεων. Παράλληλα, διεξάγει έλεγχο ανδρικής υπογονιμότητας με τη βασική εξέταση σπέρματος (σπερμοδιάγραμμα), αλλά και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, όπως για παράδειγμα τον κατακερματισμό DNA σπέρματος.

H αιμοληψία γίνεται πολύ εύκολη διαδικασία, ακόμα, και για ασθενείς με αδύναμο φλεβικό σύστημα, με την ανίχνευση φλεβών, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εσωτερικές αιμορραγίες, ευρυαγγείες, κιρσούς.

Το εργαστήριο είναι συμβεβλημένο με τα ταμεία του ΕΟΠΥΥ, το ΥΠΕΘΑ (στρατό ξηράς, πολεμικό ναυτικό, πολεμική αεροπορία), το λιμενικό σώμα και με ιδιωτικές ασφάλειες.

Στο εργαστήριό μας πραγματοποιείται τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων έναντι κορωνοϊού SARS-CoV-2 (COVID-19) καθώς και τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού RNA SARS-CoV-2 (COVID-19).

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

  • Αμ. Μύκητες
  • Έλεγχος γονιμότητας
  • Τεστ αντισωμάτων κορωνοϊού
  • Τεστ κορωνοϊού (Μοριακό)

 

  • Listing ID: 86
Contact details

Ιακωβάκη Απ. & Μιαούλη, Αμυγδαλιές (Τρίκαλα), Ισόγειο, 421 32 Τρίκαλα42132 2431079992 info@vanessamilioni.gr https://vanessamilioni.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *